Kontakt

Kontakt

Tjenester

Digital markedsføring

Ønsker du å bygge selskapet ditt på nett og bli bedre på digital markedsføring? Vi i Sail ønsker ikke bare å være en kvalitetslevandør av tjenestene, men også være en tett samarbeidspartner av digital rådgivning. Vi jobber med flere av de største selskapene nasjonalt og globalt, og vil jobbe med selskaper som har en ambisjon om å bli best i sin bransje. Sail jobber aktivt for å skape de gode casene for våre kunder og jobbe tett for å skape de virkelig gode resultatene.

Foredrag

Jeg holder foredrag om cases vi har jobbet med og om prosesser man går igjennom for å bygge et selskap med sosiale og digitale plattformer. Få innsikt i hvordan man kan jobbe med innovativ markedsføring fra et byrå-perspektiv og hva de beste selskapene i verden gjør med digital markedsføring. Jeg deler også hva du kan forvente deg av digitaliseringen i fremtiden, og hva du bør gjøre for å gripe mulighetene til rett tid.

Kurs

Vil du lære hvordan du selv kan jobbe effektivt med digital markedsføring? Du kan nå bestille kurs, hvor du vil du få en innføring i viktige byggestener for å lykkes med digitale medier og lære hvordan du selv kan gjøre viktige beslutninger for selskapet ditt. Du kan velge mellom kurs i Sosiale medier, Google AdWords, SEO, Google Tag Manager, eller dra på ukeskurs i digital stragi.

Ta kontakt med meg