Om meg

Om Henrik Nygård

Henrik Nygård

Partner @ Sail - Performance specialist and advisor

Hjelper selskaper med å lykkes på nett med digital strategi og markedsføring.

Jeg startet min markedsføringskarriere som 16 åring, ved å starte en ungdomsbedrift som løste krøll på mobilheadset-ledningen. Med innvilget patent på teknologi, ble produktet belønnet med beste innovasjon i ungt entreprenørskap konkurranse.

Påfølgende år som CO Founder og CEO av LYOL Import, som distribuerte Lyol kuldekrem fra Østerrike til kunder over hele Norge. Vi bygget en egen nettbutikk for salg av produkter, sto for logistikk og forhandlet frem agentur avtale for distribusjon. Selskapet vant flere priser nasjonalt og representerte Norge i en internasjonal entreprenørskapskonkurranse. Produktet var i salg på nett, sammen med flere fysiske utsalgssteder, deriblant Super G.

Mens jeg tok bachelor i markedsføring, med fordypning i logistikk, ved handelshøyskolen BI, ble jeg CO Founder og webmaster for suntoggodt.no. Jeg bygget selskapet fra bunnen av, hvor hovedoppgaver var daglig utvikling av digital markedsføring, kontrakter, samarbeidsavtaler, produksjon av innhold og administrering av nettstedet. Med en nettstedstrafikk på 25 000 brukere per måned etablerte vi oss i et konkurranseutsatt marked, med en god strategi og teknikk. Sunt og Godt ble sett på av Google som topp tre viktigste nettsteder med innhold av sunne oppskrifter.

I 2015 startet jeg som performance marketing spesialist i byrået RED Performance, som er en del av RED Gruppen. Med spesialitet innen annonseproduktene til Google og sosiale medier, var jeg med på å skape stor vekst for små og store merkevarer med en god digital strategi.

I 2017 gikk jeg inn som medeier i Sail, hvor vi bygger merkevarer på digitale flater med fokus på et tettere samarbeid med våre partnere. De siste årene har jeg jobbet med alt fra de største selskapene globalt og i Norge, til å bygge opp egne selskaper med en god digital strategi. Dette inkluderer blant annet Alan Walker, Gant, Norwegian Refugee Council (NRC), Akademiet og IF.

                 Lever og ånder for

  • Entreprenørskap

  • Digitale og sosiale medier

  • Foredragsholding

  • Kursing

Kontakt